Ora de vara. Un barbat se lauda ca a avut o partida mai lunga de o ora

Distribuie

Record absolut pentru partidele de amor in Romania, un barbat a reusit sa reziste nici mai mult, nici mai putin de o ora si doua minute. Desi recordul nu a fost inca omologat de Cartea Recordurilor, barbatul deja se lauda la toate televiziunile si ziarele din tara cu fapta sa.

Exista si contestatari insa care spun ca nu este vorba de niciun record si sustin ca barbatul este un sarlatan oportunist. Mai exact, este vorba despre sotia acestuia, care spune ca barbatul a profitat de trecerea la ora de vara si ca partida de amor a fost una mediocra, cum sunt toate de altfel.

Barbatul nu se lasa intimidat si este hotarat sa lupte pentru ca fapta sa sa ajunga in Cartea Recordurilor.

„Un record e un record, restul sunt numai vorbe. Totul a decurs conform planului, stiam ca urmeaza sa se schimba ora. Am inceput la 2:59 si am terminat la 4:01, deci o ora si doua minute, dupa ceas. Dar va zic sincer ca s-a simtit ca o ora, am fost obosit mort dupa ce am terminat cu nevasta. Si pentru gurile rele, voi de ce nu v-ati gandit la asta? A? Ramaneti mediocrii cu partidele voastre ce dureaza 5, maxim 10 minute”, a declarat barbatul pentru un post de televiziune.