5 semne ca trebuie sa te desparti de EL

Distribuie

Nu toate relatiile sunt menite sa dureze pentru totdeauna, unele dureaza o noapte, iar altele mai multe nopti, depinde cat de bine te-ai descurcat in prima. Daca ai avut norocul ca relatia ta cu el sa dureze saptamani, luni sau, mai rau, chiar ani, dar simti ca lucrurile nu merg in directia care vrei tu, probabil ca asa este. In acest punct al vietii consideri ca cea mai buna solutie este despartirea, dar inca nu esti convinsa. Iata cateva semne care te-ar putea ajuta sa pui punct relatiei:

            1.Te face foarte des fericita. Din pacate, numai atunci cand pleaca de acasa.

            2.Iti vorbesti des cu „tu”. Asta se intampla de cate ori ii spui ca nu ati mai facut de mult dragoste, iar el iti raspunde: „poate tu”.

            3.Horoscopul favorabil. Daca horoscopul saptamanal spune ca vei castiga o suma importanta de bani, da-i papucii. Ar fi pacat ca de acei bani sa cumperi o bormasina sau echipament sportiv. Mai bine iti iei cateva posete si farduri.

           4. Toate testele si aplicatiile de telefon iti spun ca nu sunteti compatibili 100%. Cu totii stim ca acestea sunt facute de cercetatori responsabili cu studii vaste in ale amorului. Ai face bine sa te desparti de el, decat sa regreti mai tarziu.

            5.Nu te bate. Remomerezi vremurile copilariei si iti aduci aminte cum bunicul o batea pe bunica, iar tata pe mama, dar au ramas impreuna pana la sfarsit. Daca iubitul nu ti-a dat nici macar o palma nu aveti sanse sa ramaneti impreuna prea mult timp.