Incidente la o scoala din Vaslui dupa ce un elev a incercat sa desparta in silabe folosind un topor

Distribuie

Incidente deosebit de grave la o școală primară dintr-un sat vasluian cauzate de un elev care a încercat să despartă un cuvânt în silabe ajutându-se de un topor. Numai intervenția poliției a făcut ca profesorul acestuia să nu fie și el despărțit in silabe.

          Tânărul recunoaște că metoda aleasă de el nu este una tocmai obișnuită și se scuză spunând că nu a putut aduce drujba cu el, așa cum fac alți colegi, deoarece tatăl său a luat-o să se ducă la vecinul să îi ceară o datorie mai veche.

         Profesorii nu înțeleg nici ei gestul necugetat al elevului, având numai cuvinte de laudă la adresa acestuia:

         „Nici nu știu ce l-a apucat pe Dorel, este unul dintre cei mai buni elevi de la școala noastră. La engleză și la franceză nu-l întrece nimeni în sat. Înjura în aceste limbi cum nu știu nici oamenii cu facultate. Nici la anatomie nu stă rău,  le-a arătat colegilor pe viu reproducerea la capre. De sport și geometrie nici nu mai zic, am alergat dupa el o oră și nu l-am prins după ce mi-a spart capul cu compasul. Oricum acesta nu este la prima abatere – în clasa a doua acesta a încercat să facă împărțirea la matematică cu briceagul”, a spus directorul într-un scurt interviu.