Cinci semne ca o fata te place chiar daca face pe inaccesibila

Distribuie

De mii de ani femeia reprezintă un total mister pentru bărbați. Vorbele acesteia sau semnalele transmise de aceasta sunt mai mereu înțelese greșit de către bărbați. Iată, totuși, cinci semne că o fată te place chiar dacă îți demonstrează contrariul:

         Te blochează pe Facebook. Semnele sunt cum nu se poate mai clare: ea nu vrea să mai pierdeți timpul cu conversații inutile pe rețele de socializare și vrea să stați față în față. Nu mai pierde timpul și fă-i o vizită!

         Nu răspunde la telefon sau la mesaje. Deși la prima vedere ai fi tentat să cedezi în fața acestor semne, nu este cazul. Acesta comportament defensiv al femeii denotă nesiguranța acesteia. Mai exact, ea se teme să nu facă vreo greșeală în respectiva convorbire care te-ar putea dezamagi. E timul să cauți o casă mai mari pentru a vă muta împreună.

         E agresivă. De fiecare dată când îi faci un compliment sau încerci să o inviți în oraș te înjură sau te lovește. Este deja un clișeu, dar o să o spun oricum: cu o palmă este întotdeauna dată din dragoste.

         Se preface că nu te cunoaște. Deși vă știti de ani buni, aceasta a început să aibă „probleme cu memoria” din momentul în care i-ai spus că vrei sp fiți mai mult decât prieteni. Este un semn evident că se preface că nu te cunoaște pentru a trăi în fiecare zi senzația de dragoste la prima vedere.

         Ordinul de restricție. Acesta reprezintă testul suprem la care poate fi supus un băiat de către o fată. În realitate, ordinul de restricție este doar un test pentru ca fata să vadă cât de departe este dispus un băiat să meargă pentru a o cuceri. Daca vei reuși să încalci acest ordin este foarte posibil ca totul să se termine cu o nuntă. Nu este cazul să dezarmezi nici dacă vei ajunge după gratii – unele fete obișnuiesc să facă exces de zel și să prelungească acest test.