Pozitia 69 a fost oficial interzisa

Distribuie

Începând de astăzi, poziția „69” a fost scoasă din Kama Sutra. Decizia a fost adoptată în cadrul unei ședințe a sexologilor din întreaga lume cu unanimitate de voturi. Hotărârea a fost luată la presiunea mai multor românce care au contestat faptul că manualul sexual nu este destul de explicit cu privire la această poziție complicată.
Concret, acestea se plâng că în Kama Sutra nu se specifică ca bărbații să își țină sau să își scoată șosetele din picioare în timpul acestei poziții.

Unele femei preferă ca partenerii lor de 69 să își dea jos șosetele în timpul actului sexual pentru că acestea miros foarte urât, în timp ce altele preferă ca bărbații să își păstreze ciorapii în picioare deorece aceștia mai acoperă din miros.

Sexologii au venit cu soluția de compromis ca bărbații români să se spele pe picioare înainte de a face sex, însă ideea a fost respinsă din start de români. Momentan poziția 69 rămâne interzisă iar bărbații care sunt prinși că au practicat-o purtând sau nu șosete riscă ani grei de închisoare. Totuși, ca orice lege și aceasta are lacunele sale – mulți bărbați alegând să facă 69 cu cizme de cauciuc, astfel încât nimeni nu poate spune dacă au avut șosete ori ba.