Un cocalar se lauda ca a batut recordul la porci transportati intr-un BMW

Distribuie

         Utilitatea BMW-urilor din ’90 aduse din Germania si inmatriculate in Bulgaria este una foarte diversificata. La asta s-a gandit si un cocalar, care a hotarat sa bata recordul la numarul de porci transportati cu o astfel de masina.

Nici nu i-a fost prea greu deorece majoritatea românilor se rezuma la a transporta câte un porc în portbagaj și, eventual, unul pe bancheta din spate. Astfel, acesta a îndesat 8 porci în mașina si acum așteaptă ca recordul său să fie omologat de Guiness Book. Dacă performanța lui nu va fi introdusă în Cartea Recordurilor, acesta e dispus să meargă mai departe și să transporte chiar 10 porci cu mașina. Pentru asta va fi nevoit să renunțe la toate iconițele de pe bordul mașinii, precum și la plăcuța „Protejat de Iisus” pentru a mări spațiul automobilului.

Între timp, cocalarul se va intoarce la meseria lui de zi cu zi, aceea de a transporta autostopiști cu BMW-ul său, meserie despre care spune că e cam la fel cu transportatul porcilor, doar că patrupedele miros ceva mai frumos.