Romanii sunt oripilati dupa ce McDonald’s a hotarat sa inlocuiasca jucariile din Happy Meal cu carti

Distribuie

         Decizie fără precedent a celui mare lanț de restaurante fast food din lume. Gigantul american, McDonald’s, a hotărât să înlocuiască jucăriile din meniurile Happy Meal cu cărți, spre indignarea tuturor românilor.

         Deși schimbarea a prins în majoritatea țărilor, românii nu vor să accepte nici în ruptul capului să dea banii pe cărți. Mai mult, aceștia cred că sunt victimile unei conspirații malefice de spălare a creierelor prin citit, dar spun că nu vor cădea niciodată victimile unui asemenea plan chiar dacă vor trebui să mănânce de la shaormeria din colț sau, mai rău, să-și gătească singuri.

         Iată câteva păreri:

         „Acum trebuie să îmi dau copilul la școală ca să învețe să citească să poată mânca de la McDonald’s?”, se plânge tatăl unui băiațel de 14 ani.

         „Într-un mod sau altul sunt forțată să dau banii pe carți. Credeam că România este o țară democratică.” – Ana, studentă la drept

         „Am cumpărat și eu Hepi Mil desta, dar cărțile nici măcar nu au poze, ba mai rău, au litere. În loc de cărți mai bine puneau postere cu Guță sau Salam.” – Marian Valorosu’

         „Sunt de acord să pună cărți în Happy Meal, dar doar Play Boy sau Hustler.” – Traian, labagiu