6 semne surprinzatoare ca ar trebui sa va despartiti

Distribuie

În cele mai multe situații suntem ajutați de intuiție pentru a depista anumite lucruri, dar nu și atunci când este vorba de viața amoroasă. În aceste cazuri creierul nu mai funcționează rațional și nu îți poți da seama că relația ta nu mai are nici un viitor. Iată câteva semne, mai puțin evidente, care spun că ar trebui să vă despărțiți.

 

  1. Partenerul e plecat de mai bine de o lună. Deși când a plecat a zis că se duce să cumpere pâine, tu înca îl aștepti să mâncați. Ei bine, este posibil să nu se mai întoarcă.
  2. De câte ori te întorci de la muncă îți găsești partenerul făcând sex cu altă persoană. Cel mai probabil îți ascunde ceva. În acest caz, cel mai bine este să vă despărțiți.
  3. Supa gătită de partener are gust de otravă. Cel mai bine ar fi să renunți la el deoarece habar nu are să gătească.
  4. Îți spune că ești “varză” în pat și că amantul este mult mai bun. Chiar nu ai nevoie de o persoana care nu știe să aprecieze o mașină de făcut sex, așa cum ești tu.
  5. A pierdut casa în care locuiți la pariuri. Crede-mă, nu ai nevoie de o persoană ghinionistă lângă tine.
  6. Întâmplator descoperi în debara mai multe cadavre. Cel mai bine ar fi să îți contui viața pe cont propriu, nu poți avea o căsnicie de durată cu o persoană care are secrete.