Record absolut. Un roman ramas fara job a reusit sa slabeasca 20 de kilograme in numai 3 luni

Distribuie

Un brăilean a reușit să stârnească invidia tuturor experților în diete și cure pentru slăbit după ce a reușit să slăbească nu mai puțin de 20 de kg în doar 3 luni, performață nemaiatinsă de nimeni.

            Deși mulți insistă să îi cumpere „secretul”, acesta spune că nu e vorba de nicio smecherie, ci pur și simplu nu și-a mai permis să cumpere măncare după ce a fost concediat de la locul de muncă, iar dacă ar exista un secret l-ar da pentru numai 5 kg de cartofi.

            „Adevărul e că eram puțin plinuț acum 3 luni și chiar mi-ar fi prins bine să dau jos vreo două kilograme. Am slăbit câte 8 kilograme pe lună, mai puțin în noiembrie, când am primit mită electorală un litru de ulei, două kilograme de făină și două de mălai, reușind să slăbesc numai 4 kilograme. Pentru asta țin să-i mulțumesc domnului Ponta, pe care o să-l votez în continuare și am certitudinea că atunci când va crea cele un milion de locuri de muncă promise se va gândi și la mine”, a declarat brăileanul.

            Totodată, acesta crede că ritmul scăderii în greutate se va diminua treptat și speră ca din cele 50 de kilograme pe care le are acum să rămână măcar cu 30 până la următoarele alegeri: „Dacă reușesc să supraviețuiesc pănă la alegerile locale din 2016, după calculele mele, mita electorala pe care urmează să o primesc mă va ajuta să mă îngraș cel puțin 300 de grame”.

            Brăileanul mai are și un vis pe care cu greu a indrăznit să-l spună: alegeri anticipate sau încă un referendum, totul cât mai curând.