Cele mai grave greseli pe care barbatii le fac in pat

Distribuie

De cele mai multe ori partidele de sex nu sunt tocmai atât de reușite pe cât ne așteptăm, asta deoarece facem anumite greșeli sau uităm să facem anumite lucruri. Iată cele mai mari greșeli pe care le faci în pat:

 

  1. Uiți să îți iei o parteneră cu tine. Probabil nu e mare diferență, dar totuși e mai plăcut să faci sex cu o femeie decât singur, mai socializezi și tu.
  2. Te uiți la meciuri. Chiar dacă e derby, nu merită. Partenara se va simți neglijată pentru că femeile nu înțeleg noțiunea de derby.
  3. Nu iți avertizezi partenara când ejaculezi în timpul sexului oral. Chiar dacă femeilor le place să le surprinzi din cand în cand, crede-mă că ăsta nu e momentul potrivit. 
  4. Uiți să îți scoți șosetele. Un bărbat arată destul de ciudat dezbrăcat complet și cu șosete în picioare, nicio femeie nu are astfel de fetișuri. Totuși, acest gest poate fi scuzat dacă îți miros picioarele foarte puternic.
  5. Îi rupi hainele de pe ea. Ai văzut chestia asta în filme și ți s-a părut sexy, sunt sigur. Dar gândește-te că hainele costă bani, iar partenera poate fi foarte afectată psihic, iar în timpul actului sexual se va gândi doar ce pagubă i-ai produs sau ce bătaie își va lua acasă de la părinți că a rupt hainele de sute de euro.