Cel mai ghinionist om din lume a castigat premiul cel mare la loto

Distribuie

Marius Bedlac, din Dolhasca, este cel mai ghinionist om din lume. O să vă explic și de ce. Sorții i-au hărăzit soarta de când s-a născut, una aspră, plină de ghinioane. Născut într-o marți, pe data de 13, la ora 13:13 (știu că pare exagerat, dar altfel nu ar mai avea sens).

Ghinioanele au început să îl lovească atunci când a primit cadou de la parinți o pisică neagra
la cea de-a treisprezecea sa aniversare. Fiind un împătimit al barbutului, deși pâna la vârsta de 13 ani făcuse o mică avere din acest joc, norocul lui s-a terminat brusc, acesta nemaicâștigând nici măcar un zar. Și-a pierdut la barbut banii, bicicleta, televizorul, casa familiei, sora mai mică, iar mai apoi părinții. Nu a putut să se oprească niciodată din jucat, simțea că zeița Foruna îi pregătește ceva, că o să dea marea lovitură. A luat-o de la capăt, s-a căsătorit, a făcut copii, chiar a reușit să își cumpere o mașină și o casă. Toate acestea nu au durat foarte mult, deoarece avea să le piardă la zaruri.

Ajuns la capătul puterilor, nemaiștiind ce să facă, încontro să o apuce, într-un final a ințeles că norocul nu și-l va găsi la barbut. A încercat ruleta, jocurile de poker, pariurile sportive, nimic. Pâna când într-o zi, cu ultimii 5 lei rămași în portofel și-a luat un bilet la loto. În noaptea de duminică, când urmarea extragerea de la 6/49, acesta a rămas uluit când a văzut că a ghicit toate numerele. Era totul atât de clar, stiuse mereu că o să dea marea lovitură, era momentul său de glorie. O poveste tristă cu final fericit, ați spune voi. Așa ar fi trebuit să fie dacă omul nostru nu era atât de ghinionist încat să piardă biletul…