Cel mai ghinionist om din lume a castigat premiul cel mare la loto

Distribuie

Marius Bedlac, din Dolhasca, este cel mai ghinionist om din lume. O să vă explic și de ce. Sorții i-au hărăzit soarta de când s-a născut, una aspră, plină de ghinioane. Născut într-o marți, pe data de 13, la ora 13:13 (știu că pare exagerat, dar altfel nu ar mai avea sens).

Ghinioanele au început să îl lovească atunci când a primit cadou de la parinți o pisică neagra
la cea de-a treisprezecea sa aniversare. Fiind un împătimit al barbutului, deși pâna la vârsta de 13 ani făcuse o mică avere din acest joc, norocul lui s-a terminat brusc, acesta nemaicâștigând nici măcar un zar. Și-a pierdut la barbut banii, bicicleta, televizorul, casa familiei, sora mai mică, iar mai apoi părinții. Nu a putut să se oprească niciodată din jucat, simțea că zeița Foruna îi pregătește ceva, că o să dea marea lovitură. A luat-o de la capăt, s-a căsătorit, a făcut copii, chiar a reușit să își cumpere o mașină și o casă. Toate acestea nu au durat foarte mult, deoarece avea să le piardă la zaruri.

Ajuns la capătul puterilor, nemaiștiind ce să facă, încontro să o apuce, într-un final a ințeles că norocul nu și-l va găsi la barbut. A încercat ruleta, jocurile de poker, pariurile sportive, nimic. Pâna când într-o zi, cu ultimii 5 lei rămași în portofel și-a luat un bilet la loto. În noaptea de duminică, când urmarea extragerea de la 6/49, acesta a rămas uluit când a văzut că a ghicit toate numerele. Era totul atât de clar, stiuse mereu că o să dea marea lovitură, era momentul său de glorie. O poveste tristă cu final fericit, ați spune voi. Așa ar fi trebuit să fie dacă omul nostru nu era atât de ghinionist încat să piardă biletul…

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.