• Fără categorie

Aparitie misterioasa. Un tanar a fost vazut intr-o biblioteca

Distribuie

bibliotecaAparație misterioasă la Biblioteca Județeană din Galați, după mai bine de 10 ani o persoană a fost zărită citind o carte. Cea mai șocată de apariția misterioasă a fost chiar bibliotecara căreia nu-i venea să creadă că cineva chiar a intrat în bibliotecă să citească.

„Sinceră să fiu, au mai intrat persoane la noi în bibliotecă, dar mulți dintre aceștia intrau pentru că avem wireless gratuit iar alții aveau nevoie la baie. Când tânărul a venit lânga ghișeu i-am șoptit „Dostoievski”, asta e parola noastră la wireless. Acesta se uita ciudat la mine și m-a intreabat dacă am ceva mai recent, cum ar fi Coelho. Atunci am izbucnit în lacrimi, nu am fost niciodată mai mândră”, declară Olguța Vasilescu.

Pățania tânărului a ajuns și la urechile părinților, care spun că băiatul lor a fost excentric de mic și i-a plăcut mereu să iasă în evidență dar nu s-ar fi așteptat nici în ruptul capului să recurgă la un asemenea gest disperat pentru a atrage atenția. În schimb, băiatul mărturisește că dintotdeauna i-a placut să citească, numai că până acum a preferat să stea ascuns ca să nu fie judecat greșit de societate.