6 lucruri pe care femeile ar trebui sa le faca sa cucereasca un vasluian

Distribuie

1.Surprinde-l cu o băutură. Nu conteaza că îi dai bere, țuică sau spirt, vasluianul va fi încântat că are ce sa bea. Vasluienii apreciază femeile care le cunosc gusturile.

2.Gătește-i îmbrăcată în haine sexy. Poate nu va observa că ești îmbracată sexy, dar cu siguranță va aprecia că i-ai făcut de mâncare. Vasluienilor nu li se întâmplă prea des ca partenera să le ofere mâncare, ci doar băutură.

3.Fă-i un masaj la picioare. Cu siguranță are picioarele obosite de la atâtea drumuri la cârciumă. Un masaj este tot ce are nevoie un vasluian. Pentru siguranța ta este recomandat să nu îi dai șosetele jos.

4.Fă exerciții fizice. Exercițiile te mențin în formă și te fac să ai un trup de invidiat. Dacă vrei ca vasluianul să aprecieze exercițiile pe care le faci alearga până la cârciuma din sat și i-ai ceva de băut.

5.Spune-i o glumă. Toți bărbații adoră glumele, chiar și vasluienii. Nu face glume cu moldoveni deoarece vasluienii sunt bărbați foarte sensibili și o să te bată măr.

6.Nu trebuie să fii mereu de acord cu el. Nimănui nu-i place să aibă lânga el o femeie proastă care să spună mereu da. Totuși, dacă îl contrazici este de preferat să fii în alta cameră și să încui ușa.