Un taximetrist cere daune morale in instanta unui client care i-a cerut restul

Distribuie

George, un taximetrist care își face veacul prin Gara de Nord în București, a dat în judecată un client care a avut nesimțirea să îi ceară restul. Acum, George, vrea daune morale de la acesta și cere instanței să  îi facă dreptate.

Totul s-a întâmplat săptămâna trecută, când George a luat un client de la gară pentru a-l duce în Drumul Taberei. Ajunși la destinație, clientul a întrebat cât costa cursa, iar taximetristul i-a cerut 40 de lei. Clientul nemulțumit a spus că suma este mult prea mare și că nici măcar nu i-a pus aparatul. După mai multe tergiversări, clientul i-a înmânat lui George o bancnotă de 50 de lei, dar nu a primit restul. După mai multe insistențe ale acestuia taximetristul i-a dat restul.

“Am rămas șocat, e pentru prima dată când dau restul la cineva. După ce că i-am făcut un bine și nu l-am lăsat să meargă cu autobuzul cu toți jegoșii, clientul mai are și nesimțirea să-mi ceară restul. Ba mai mult, acesta a avut tupeul să mă întrebe de ce nu i-am pus aparatul, adică mă învață el pe mine să îmi fac meseria? Ce a făcut el este o insulta la adresa tuturor taximetriștilor din București. Am fost foarte aproape să fac un atac de cord când mi-a cerut restul, m-am simțit umilit, pentru asta cer daune morale”, a declarat pentru Altfel de Știri taximetristul George.