Kama Sutra. Cele mai noi 5 pozitii sexuale

Distribuie


Viața ta sexuală a devenit monotonă? Ești lipsit de inspirație? Pe site-urile porno nu mai apare nimic nou? Nu-i nimic, noi te putem ajuta. Iată mai jos cele mai noi poziții Kama Sutra. Vă avertizăm că acestea nu au fost încă omologate, iar punerea lor în aplicare se face pe propria răspundere.


Tornada – aleargă în jurul ei circa 5 minute în timp ce te masturbezi. Probabil nu vei avea orgasm dar vei fi atât de obosit încât nici nu va mai conta.

Fantoma – Imediat ce începiti să faceți sex dă-te jos de pe ea și ascunde-te. Revino după 20 de minute și întreab-o dacă i-a plăcut. Înainte de toate asigura-te că în cameră este întuneric.

Lupul singuratic – Leag-o de pat. După ce te asiguri că nu poate scăpa poți începe să te masturbezi sub privirile nedumerite ale partenerei.

Baba-oarba – O poziție care îți va aduce aminte de jocurile copilăriei. Pune-o să te lege la ochi, dupa care să te excite până penisul tau intră în erecție și spune-i să se ascundă bine. Astfel, în timp ce o cauți te vei izbi cu penisul de mobilierul din casă, lucru care îți oferă o senzație de neuitat.

Ștafeta – Te va ajuta să faci sex ore întregi. Ai nevoie doar de câțiva prieteni pe care să îi ascunzi sub pat, iar aceștia să te înlocuiască când nu mai poți.